Πλοήγηση στο Αποθετήριο ανά Δημιουργός Σταυρόπουλος, Λ.

Πηγαίνετε σε ένα σημείο του ευρετηρίου
Ή πληκτρολογήστε ένα έτος
Ταξινόμηση ανά: Σε σειρά: Αποτελέσματα/σελίδα: Συγγραφείς/εγγραφή:
Αποτελέσματα 1 έως 8 από 8
ΗμερομηνίαΤίτλοςΔημιουργός
21-Ιούν-2002Γιατί ο κ. Κ. Σημίτης δε χάρηκε όσο θα ήθελε που έγινε παππούς- Η υπουργική μάχη των Mercedes και το θωρακισμένο αυτοκίνητο του κ. Καραμανλή- Τι επισημαίνουν στο κείμενο της οργής τα στελέχη της βάσης του ΠΑΣΟΚΣταυρόπουλος, Λ.; Χασαπόπουλος, Νίκος; Λάμψιας, Παναγιώτης
31-Ιούλ-2002Το ΠΑΣΟΚ κλείνει τις εκκρεμότητες και σχεδιάζει τη φθινοπωρινή επίθεσηΣταυρόπουλος, Λ.
8-Νοέ-2002Το ΠΑΣΟΚ καθαίρεσε εκατό "αντάρτες" για λόγους "ηθικής και πολιτικής τάξης"Σταυρόπουλος, Λ.
11-Νοέ-2004Αντιπαράθεση στη Βουλή για τα εθνικά θέματα : Εντυπωσιακή επανεμφάνιση του κ. Σημίτη και "μονομαχία" με τον υπουργό Εξωτερικών κ. ΜολυβιάτηΣταυρόπουλος, Λ.
16-Νοέ-2005Ορθολογική αποτίμηση των πεπραγμένων- 'Κοφτός' για το βιβλίο του κ. ΣημίτηΤσούκας, Χαρίδημος Κ.; Τζιοβάρας, Γρηγόρης; Σταυρόπουλος, Λ.
15-Ιούν-2008Ο διπλός εφιάλτης για το ΠΑΣΟΚΣταυρόπουλος, Λ.
15-Ιούν-2008Η διαγραφή Σημίτη άνοιξε το κουτί της Πανδώρας: Το δράμα του ΠΑ.ΣΟ.Κ., ολόκληρο το παρασκήνιο- Άνοιξε το κουτί της Πανδώρας- "Τέρμα η σιωπή" λέει ο κ. Σημίτης- Το τέλος μιας σχέσης- Ο διπλός εφιάλτης για το ΠΑΣΟΚ- Ο αυταρχισμός της αποτυχίαςΠρετεντέρης, Γιάννης Κ.; Παπαδόπουλος, Παύλος; Κωβαίος, Άγγελος; Σταυρόπουλος, Λ.; Σωμερίτης, Ριχάρδος Σ.
6-Μάϊ-2010Τώρα όλοι κρίνονται: Πάγωσε την Ελλάδα η τριπλή τραγωδία- Διαστάσεις ενημέρωσης- Το τέλος της αθωότητας- Τους έπνιξε το φαινόμενο της 'καμινάδας'- Ψάχνουν στις κάμερες για στοιχεία- Μαρία Καραγιάννη: 'Έσπασα το τζάμι και σώθηκα'- Δεν είχε έξοδο κινδύνου- 'Φέρτε πίσω τα κλεμμένα!'- Έρμαια των άκρων- Με την έφοδο προς τη Βουλή ξέσπασε η βία- 'Όλη η Ελλάδα μια γροθιά' στις διαδηλώσεις- Κυβέρνηση εθνικής ενότητας- Έκκληση για συναίνεση, αλλά και εντάσεις- Ανησυχία για κλιμάκωση κινητοποιήσεων- Νεκροί, φωτιές και ευθύνεςΚέζα, Λώρη; Καψής, Παντελής; Βυθούλκας, Δ.; Λαμπρόπουλος, Βασίλης Γ.; Γαλάνης, Δ.; Μαλούχος, Γεώργιος Π.; Αλεβιζοπούλου, Μαρινίκη; Παπαδόπουλος, Παύλος; Τζιοβάρας, Γρηγόρης; Σταυρόπουλος, Λ.; Κωβαίος, Άγγελος; Σωμερίτης, Ριχάρδος Σ.
Αποτελέσματα 1 έως 8 από 8