Πλοήγηση στο Αποθετήριο ανά Δημιουργός Μασσαβέτας, Γιώργης Π.

Πηγαίνετε σε ένα σημείο του ευρετηρίου
Ή πληκτρολογήστε ένα έτος
Ταξινόμηση ανά: Σε σειρά: Αποτελέσματα/σελίδα: Συγγραφείς/εγγραφή:
Αποτελέσματα 1 έως 7 από 7
ΗμερομηνίαΤίτλοςΔημιουργός
13-Μάϊ-1979Το Κίνημα θα αποφασίσει αν θα ανοίξει τις 'πόρτες' του για την ευρύτερη στελέχωση του: Σύγκρουση δυο τάσεων στο ΠΑΣΟΚΜασσαβέτας, Γιώργης Π.
15-Φεβ-1981Αποκλειστική συνέντευξη του Ανδρέα Παπανδρέου: Έτσι θα πάμε στο Θρίαμβο!..Μασσαβέτας, Γιώργης Π.
2-Σεπ-1985Από το κεφάλι…Μασσαβέτας, Γιώργης Π.
26-Νοέ-1987Υπέβαλε παραίτηση τη νύχτα: Εκτέλεση Σημίτη- Τους αιφνιδίασε όλους!- Άκουγε νευρικά την εκτέλεση του ο Σημίτης- Μας κορόιδεψαν- Και μη χειρότερα- Πανηγυρισμοί αφρόνων- Ανδρέας: Θέμα αξιοπιστίας για μέναΝταϊλιάνα, Ντόρα; Μασσαβέτας, Γιώργης Π.; Γκλαβάς, Δημήτριος
26-Νοέ-1987Υπέβαλε παραίτηση τη νύχτα- Εκτέλεση Σημίτη- Τους αιφνιδίασε όλους!- Άκουγε νευρικά την εκτέλεσή του ο Σημίτης- Και μη χειρότερα- Στο πόδι για ΑΤΑ- 'Μας κορόιδεψαν'- Ανδρέας: Θέμα αξιοπιστίας για μένα- ΚΚΕ: Στο απυρόβλητο η ΚΥΠ- Εμείς αποχωρούμε- Δαπάνες 3,4 δισ. προβλέπει ο προϋπολογισμός του 1988Νταϊλιάνα, Ντόρα; Μασσαβέτας, Γιώργης Π.
27-Νοέ-1987Αιχμές κατά Ανδρέα- Σημίτης: Μαζί τα αποφασίσαμε- 'Διαδικασίες'- Ανδρέας: Πρόσφερε ο ΟζάλΜασσαβέτας, Γιώργης Π.
29-Νοέ-1987Σύσκεψη την νύχτα για την οικονομία- Ανήσυχο το οικονομικό κλίμα- Τολμηρή κριτική από τη Βάσω- Σοβαρότητα και υπευθυνότητα- Ας βαδίσουν μόνοι στην αυτοκαταστροφή- Ο προϋπολογισμός και η τσέπη μας- Τι σημαίνει η πολιτική Σημίτη-Ανδρέα- Από το καλοκαίρι τα πρώτα πυρά- Από τον ψυχρό στο θερμό πόλεμο- Τα οικονομικά 'έφαγαν' το Σημίτη- Ο Μακιαβέλι ερμηνεύει τον αποκεφαλισμό ΣημίτηΤσουπαρόπουλος, Κώστας; Μασσαβέτας, Γιώργης Π.; Μανωλάκος, Αριστείδης; Καρακούσης, Αντώνης; Καραμανώλης, Γιώργος; Μαύρος, Γιώργος; Λουκάκος, Πάνος
Αποτελέσματα 1 έως 7 από 7