Πλοήγηση στο Αποθετήριο ανά Δημιουργός Γάτος, Γιώργος Κ.

Πηγαίνετε σε ένα σημείο του ευρετηρίου
Ή πληκτρολογήστε ένα έτος
Ταξινόμηση ανά: Σε σειρά: Αποτελέσματα/σελίδα: Συγγραφείς/εγγραφή:
Αποτελέσματα 1 έως 20 από 23
 επόμενο >
ΗμερομηνίαΤίτλοςΔημιουργός
1978Το Κράτος του 1980 θα έχει νέα μορφή;Γάτος, Γιώργος Κ.
18-Δεκ-1979Το κράτος του 1980 θα έχει νέα μορφή;Γάτος, Γιώργος Κ.
17-Ιαν-1980Η δεκαετία που σφράγισε τη ζωή μας: Μια στροφή στην ταξική διάρθρωσηΓάτος, Γιώργος Κ.
19-Ιαν-1980Η δεκαετία που σφράγισε τη ζωή μας : Τα μικρομεσαία στρώματα : Οι απόψεις των καθηγητών κ.κ. Κώστα Σημίτη και Βασ. ΦίλιαΓάτος, Γιώργος Κ.
15-Οκτ-2008Κρατική ''ασπίδα'' για τις ελληνικές τράπεζεςΑρλαπάνου, Ελευθερία; Παπαδής, Θανάσης; Δαράτος, Γιώργος; Σαββίδης, Χάρης; Σακελλαρίου, Νίκος; Γάτος, Γιώργος Κ.
4-Νοέ-2008Αλματώδεις αύξηση στο έλλειμμα του ισοζυγίου και μείωση επενδύσεων- Νέα αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ σε δύο μήνες- Δάνεια έως 12,5 εκατ. στις μικρομεσαίες της Ε.Ε.- Έως 80.000 επιπλέον άνεργοι το 2009, λόγω της κρίσηςΔαράτος, Γιώργος; Αρλαπάνου, Ελευθερία; Πίου, Μανταλένα; Διαμαντίδης, Δημήτρης; Παπαδής, Θανάσης; Γάτος, Γιώργος Κ.
13-Ιαν-2009Δούρειος Ίππος η Ελλάδα;- Σε πτωτική τροχιά- πάλι- τα χρηματιστήρια- Έχασε έδαφος η στερλίνα- Άρωμα εκλογών με δώρα από την κυβέρνηση στους ανέργουςAuthers, John; Shellock, Dave; Garnham, Peter; Γάτος, Γιώργος Κ.
24-Φεβ-2009Τα τέσσερα σενάρια για το ευρω-ομόλογο- Πτώση με οδηγό τις τράπεζες- Μεγεθύνεται η αβεβαιότητα των επενδυτών- Ζημίες 10,8 δισ. ευρώ από τη ΝΑ Ευρώπη- Ζούμε σε οικονομική καταιγίδα, δείξτε αυτοσυγκράτησηΣαββίδης, Χάρης; Σακελλάρη, Ειρήνη; Κομίνη, Ελένη; Γάτος, Γιώργος Κ.; Παναγόπουλος, Χρήστος
19-Μάρ-2009Άρχισαν τις περικοπές δαπανών 8 στους 10 πολίτες- 'Παγώνουν' μισθοί και συντάξεις για δημοσίους υπαλλήλους - συνταξιούχους- Έκτακτη εισφορά έως 5.000€ για 128.000 φορολογούμενους- Ανεπαρκή τα μέτρα για την κρίση- Οι ελληνικές τράπεζες έχουν ενσωματώσει το χειρότερο σενάριο- Αιφνίδια απόφαση της FED για εκτύπωση 300 δισ. δολ.Γάτος, Γιώργος Κ.; Αρλαπάνου, Ελευθερία; Παπαδής, Θανάσης; Βουργάνα, Μαρία; Χρυσανθοπούλου, Λαλέλα; Σακελλάρη, Ειρήνη; Σαββίδης, Χάρης
27-Απρ-2009Νέο κύμα αλλαγών στο Ασφαλιστικό- 'Σιδηρά' εποπτεία στις αγορές από τις ΗΠΑ- Λ. Παπαδήμος: Και η ΕΚΤ θα τυπώσει χρήμα- Σαεκοζί: 'Non' στα... χρυσά αλεξίπτωταΓάτος, Γιώργος Κ.; Δάφνη, Ναταλία
5-Μάϊ-2009Επιστρέφει λόγω τραπεζών η εμπιστοσύνη στις αγορές- 8,5 εκατ. άνεργοι σε δύο χρόνια- Δραματικές προβλέψεις από Κομισσιόν για έλλειμμα, χρέος και ανεργία- Κοινές μονάδες με ιδιωτικούς ομίλους σχεδιάζει η ΔΕΗ- 'Κλείδωσαν' οι αυξήσεις εισφορών στον ΟΑΕΕΣαββίδης, Χάρης; Χρυσανθοπούλου, Λαλέλα; Δαράτος, Γιώργος; Αρλαπάνου, Ελευθερία; Πίου, Μανταλένα; Γάτος, Γιώργος Κ.
12-Φεβ-2010Υπό τριπλή επιτήρηση τίθεται η ελληνική οικονομία- Σαφής πολιτική στήριξη προς την Ελλάδα- Έντονη νευρικότητα στις αγορές που περίμεναν σαφέστερα μέτρα- Σχέδιο για την επιβολή πλαφόν στις τιμές των καυσίμων- Ετοιμάζουν αλλαγές για αποδείξεις και αφορολόγητο- Από το 2015 η εξίσωση ορίων συνταξιοδότησης- Εκτίναξη της ανεργίας τον Νοέμβριο σε υψηλό 5ετίας- Για υπουργείο Ναυτιλίας επιμένουν οι εφοπλιστές- Βέμπερ: 'Έτσι θα μαζέψουμε την πλεονάζουσα ρευστότητα'Αρλαπάνου, Ελευθερία; Δαράτος, Γιώργος; Χρυσανθοπούλου, Λαλέλα; Ηλιοδρομίτης, Θανάσης; Βουργάνα, Μαρία; Γάτος, Γιώργος Κ.
17-Μάρ-2010Ανάσα στα ομόλογα και το Χ.Α. από S&P- Το σχέδιο στήριξης για την Ελλάδα έμεινε στα λόγια- Επισπεύδεται η εξίσωση των ορίων συνταξιοδότησης στο Δημόσιο- Έλεγχοι για διπλοσυνταξιούχουςΧρυσανθοπούλου, Λαλέλα; Δαράτος, Γιώργος; Γάτος, Γιώργος Κ.
3-Μάρ-2011Σκληρά μέτρα για επιστροφή στις αγορές- ΟΑΕΕ: Εκπτώσεις και στις εισφορές λόγω κρίσης- Πάνω από 100% του ΑΕΠ το χρέος έως το 2023Δεμίρης, Βαγγέλης; Γάτος, Γιώργος Κ.; Τσαχάκης, Κώστας
4-Μάρ-2011'Σήμα' Τρισέ για αύξηση επιτοκίων τον Απρίλιο- Κρίσιμη συνάντηση των κεντροδεξιών ηγετών στο Ελσίνκι- Σήμερα οι οδηγίες για τα νέα τραπεζικά street tests- Με εισοδηματικά κριτήρια τα επιδόματα ανεργίας το 2012- Τις 834.292 έφτασαν οι άνεργοι τον ΙανουάριοΧρυσανθοπούλου, Λαλέλα; Γάτος, Γιώργος Κ.
12-Απρ-2011Η 15 Μαΐου, 'μητέρα των μαχών' για την προώθηση μεταρρυθμίσεων- Ανάπτυξη 1,1% το 2012 για την Ελλάδα- Μείωση ποσοστών του Δημοσίου στις ΔΕΚΟ- Την Πέμπτη ανακοινώνονται μέτρα-έκπληξη- Δημοπρασία εξάμηνων εντόκων 1,25 δις ευρώ- Φινλανδία: Διχάζει... η Πορτογαλία- Ν. Νανόπουλος: 'Μεταρρυθμίσεις-σοκ τώρα'- 'Μαύρη τρύπα' 1,53 δις ευρώ το πρώτο τρίμηνο- Μείωση δαπανών 36% στις ΔΕΚΟ- Αυξάνονται τα επιτόκια χορηγήσεων για επιχειρήσεις και νοικοκυριά- Ευνοϊκή ρύθμιση των χρεών προς τα ταμεία- Με νέο νόμο οι επενδύσεις των ταμείων- Γ. Παπανδρέου: 'Έργο εθνικής σημασίας η Υπηρεσία μιας Στάσης'- Νέο άλμα στην τιμή της αμόλυβδης- Προειδοποίηση με email για υποβολή δηλώσεων ΦΠΑ- Διευκρινίσεις για εισφορές υπέρ ΕΛΓΑ- Οριακές οι μεταβολές χθες στην Ευρώπη- Ενίσχυση του ευρώ 'βλέπουν' οι αναλυτές- Τα εμπορεύματα, η νέα απειλή για την παγκόσμια οικονομία- 'Όχι' ψήφισαν και πάλι οι Ισλανδοί- Απευθείας προκαταρκτική για υποβρύχια- Υποβαθμίζουν το θέμα για τα 'φρουτάκια'Αντύπας, Γιάννης; Αρλαπάνου, Ελευθερία; Δεμίρης, Βαγγέλης; Λιάμης, Λεωνίδας; Βουργάνα, Μαρία; Κομίνη, Ελένη; Γάτος, Γιώργος Κ.; Σακκάτου, Βασιλική; Δάφνη, Ναταλία; Χατζηδημητρίου, Γιώργος
21-Απρ-2011Εν αναμονή δίκης- πιλότου στο ΣτΕ: Τα ακριβά παράβολα 'παγώνουν' τις φορολογικές δίκες- Ο διοικητής του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Ρ. Σπυρόπουλος προαναγγέλλει στην 'Η': Μειώνονται τα 'πακέτα' ασφαλίστρωνΑυλωνίτης, Αλέξανδρος; Γάτος, Γιώργος Κ.
9-Ιούν-2011Μόνιμη η... έκτακτη εισφορά για εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ- Fast track για τις ιδιωτικοποιήσεις- Ανοίγει ο δρόμος για λύση τύπου Βιέννης στο ελληνικό χρέος- Πιέσεις για μεγαλύτερη συμμετοχή των ιδιωτών- Έκρηξη της ανεργίας το ΜάρτιοΒουργάνα, Μαρία; Αρλαπάνου, Ελευθερία; Σαββίδης, Χάρης; Schäuble, Wolfgang; Παπαδής, Θανάσης; Γάτος, Γιώργος Κ.
29-Μάρ-2012Έσοδα μόλις 200 εκατ. από τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών- Εξυπηρέτηση του χρέους κατά προτεραιότητα- Σπάστε τα ταμπού, με απολύσεις στο Δημόσιο- Άδεια τα ταμεία του ΙΚΑ και του ΟΑΕΕΒουργάνα, Μαρία; Γάτος, Γιώργος Κ.; Αρλαπάνου, Ελευθερία
11-Μάϊ-2012Το Μνημόνιο πρέπει να πονάει ώστε κανείς άλλος να μην το θέλει- Το εφιαλτικό σενάριο της εξόδου από το ευρώ- 'Άτακτη χρεοκοπία' αν ακυρωθεί το Μνημόνιο- Νέα άνοδος της ανεργίας το Φεβρουάριο στο 21,7%- Μειώνονται τα επιδόματα των εργαζομένων στην AlphaΣαββίδης, Χάρης; Αρλαπάνου, Ελευθερία; Κομίνη, Ελένη; Παπαδής, Θανάσης; Γάτος, Γιώργος Κ.
Αποτελέσματα 1 έως 20 από 23
 επόμενο >