Πλοήγηση στο Αποθετήριο ανά Δημιουργός Αθανασιάδης, Τίτος Ι.

Πηγαίνετε σε ένα σημείο του ευρετηρίου
Ή πληκτρολογήστε ένα έτος
Ταξινόμηση ανά: Σε σειρά: Αποτελέσματα/σελίδα: Συγγραφείς/εγγραφή:
Αποτελέσματα 1 έως 14 από 14
ΗμερομηνίαΤίτλοςΔημιουργός
16-Ιούν-1978Κρίση στο ΠΑΣΟΚΑθανασιάδης, Τίτος Ι.
2-Ιούλ-1979Σε ανοικτή σύγκρουσι οι φατρίες : Υπόθεσι Σημίτη και η ΕΟΚ : Μυστική συμφωνία Ανδρέα - Αλευρά για την αποχώρησι : Τότε έλεγε ναι στην ΕΟΚΑθανασιάδης, Τίτος Ι.
3-Ιούλ-1979Εκκαθαρίσεις και προγραφές : Οι πρασινοφρουροί ελέγχουν βουλευτάς!Αθανασιάδης, Τίτος Ι.
4-Ιούλ-1979Η ομαδοποίηση στην Κ.Ο. : Συντηρητικοί, Κεντρώοι, Κεντροαριστεροί, Αριστεροί : Υπόθεση Σημίτη : Είναι επικίνδυνος γιατί είναι ικανός…Αθανασιάδης, Τίτος Ι.
5-Ιούλ-1979Ιδέες και τάσεις σε αδυσώπητη σύγκρουσι... Από πού προέρχονται και τί πιστεύουν βουλευταί και στελέχη - Έντονες διαφορές, που κλονίζουν τη συνοχή του κόμματος και προκαλούν τις κρίσειςΑθανασιάδης, Τίτος Ι.
6-Ιούλ-1979Ο Γ. Παπαδόπουλος αναμορφωτής της Νέας Ελλάδος!.. Και ο κ. Α. Παπανδρέου στρατηγός του ΝΑΤΟ!..Αθανασιάδης, Τίτος Ι.
7-Ιούλ-1979Ειδύλλιο με τον Καντάφι : Τόπος Αναπτύξεως: Κρήτη…Αθανασιάδης, Τίτος Ι.
9-Ιούλ-1979Πώς καταρρέει ένας μύθος... Συμπεράσματα και διαπιστώσεις από την έρευνα της ''Β''Αθανασιάδης, Τίτος Ι.
11-Σεπ-1981Ο κ. Ανδρέας Παπανδρέου ''αποκεφαλίζει'' στελέχη του για να βάλει υποψήφιο τον γιο του !Αθανασιάδης, Τίτος Ι.
22-Οκτ-1981Κινήθηκαν πάλι χθες οι ομάδες στελεχών του ΠΑΣΟΚ: Πρώτες διαμάχες για τα Υπουργεία- Τελικά αποτελέσματα: Εκλογές 1981- Ανέλαβαν οι Υπουργοί του κ. Παπανδρέου-Όλη η αλήθεια για την εκλογική ήττα της ΝΔ: Πίσω από το 36%Αθανασιάδης, Τίτος Ι.
4-Οκτ-1982Ποιους ''κόβει'' ο ΑνδρέαςΑθανασιάδης, Τίτος Ι.
28-Ιούν-1985Ονόματα νέων Υπουργών: Ποιοι μπαίνουν στην κυβέρνηση και ποιοι "κόβονται"Αθανασιάδης, Τίτος Ι.
29-Νοέ-1987Κίνηση Σημίτη μέσα στο Κόμμα- Κώστας Σημίτης: Πολιτικές πρωτοβουλίες μέσα στο Κόμμα!- Υπερκυβέρνηση οι δύο "τρόικες"- Τα κρυφά χαράτσια του νέου προϋπολογισμού- Η τρίτη κόντρα με τους "σκληρούς" ήταν η μοιραία για τον Κ. Σημίτη- Κι ο Σημίτης πήγε.. ΑΤΑ- Ποιος αποφασίζει;- Τότε με την ΕΟΚ..- Νέο όργιο στα "μέσα μαζικής ενημερώσεως"- Ο ψυχισμός ενός ανθρώπου..- Κύριε Πρόεδρε, τον Σημίτη ή το Κόμμα;- Κορώνα-γράμματα οι τύχες του λαού- Όταν η ιστορία επαναλαμβάνεταιΑθανασιάδης, Τίτος Ι.; Φαράκος, Αγαμέμνων; Σκούρας, Κώστας
7-Αύγ-1989Καταψήφισαν την εισήγηση του στην Κεντρική Επιτροπή- Στραπατσάρισαν τον Ανδρέα- Σφυροκόπημα από Σημίτη και άλλους 3Αθανασιάδης, Τίτος Ι.; Κανελλόπουλος, Βασίλης
Αποτελέσματα 1 έως 14 από 14